Speciale carnavalsgages artiesten

Speciale carnavalsgages artiesten

Speciale carnavalsgages artiesten

Op zoek naar Nederlandstalige artiesten voor je carnavalsfeest? Bij ons vind je top entertainment dat het meest kleurrijke feest van het jaar nóg feestelijker maakt!* Frans Duijts*: is populaire zanger en ambassadeur van het levenslied. Met Frans is het altijd een geslaagd feest. Wil je meezingen met zijn hits op jouw carnavalsfeest? Tijdens carnaval 2019 te boeken voor de speciale feestprijs van: 2995 euro (normaal 3995/4995)

* Wolter Kroes*: maakt jouw carnavalsfeest tot een waar spektakel. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten en is nu ook te boeken voor jouw evenement voor: 4000 euro (normaal 5950)

* Lange Frans*: bezorgt je een avond vol Nederlandstalige nederpop. Een lekkere afwisseling op je carnavalsfeest. Deze populaire rapper op jouw evenement? Hij is te boeken voor: 2500 euro (normaal 3495)

* Yes-R*: is niet alleen een bekende rapper, maar ook een ras-entertainer. Hij weet op jouw carnavalsfeest ongetwijfeld het dak eraf te krijgen. Nu te boeken voor: 2500 euro (normaal 2995)

* Pascal Redeker*: is een feestnummer eerste klas; met zijn eigen hitsingles en feestelijke covers is hij een gegarandeerde sfeermaker op je carnavalsfeest. Te boeken voor: 995 euro (normaal 1195)

* The Originals*:  spelen met hun assortiment van meer dan 5.000 nummers voor ieder wat wils en bouwen een carnaval feest om nooit te vergeten. Te boeken voor: 4995 euro (normaal 5995)

* Pater Moeskroen*: de koningen van de carnavalsklassiekers! Ze presenteren: Joost (Is Anders Geaard), Laat Maar Waaien, Hela Hola, Roodkapje en anderen krakers, verpakt in een flitsende live-set van 30 minuten. Pater Moeskroen kwam, zag en overwon op mening carnavalsfeest. Nu bij jullie? Gage: 2495 euro (normaal 2995)

* Roy Donders*: kapper/stylist Roy Donders is door zijn wekelijkse soap een Bekende Nederlander geworden. Met zijn huispakken ontketende hij een ongekende rage. Anno 2018 concentreert Roy zich op zijn eigen kledingwinkel Rojamis, maar vooral op het zingen. Gage: 1995 euro (normaal 2495)

*Gages zijn exclusief 7% BUMA (wettelijk verplicht) en exclusief 9% BTW.


Terug naar nieuwsoverzicht