Papa Di Grazzi: nog 2 vrije data in najaar!

De populaire band Papa Di Grazzi heeft altijd een drukke agenda. Daarbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Zo zijn er voor het najaar van 2014 nog slechts 2 data over om te boeken. Het gaat hierbij om 20 september en 5 oktober.

Zanger (Papa) Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit. Deze Godfather of Party was nl. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel O waarmee hij nog steeds door de tenten dendert. Na bijna 25 jaar Melrose kwam er echter een geschil tussen de band en Albert over de te varen koers voor de toekomst en formeerde Albert de band Papa di Grazzi. Om de vraag naar bepaalde liedjes nog meer te kunnen beantwoorden is de band in 2007 uitgebreid met zangeres Joanne. Joanne heeft in diverse bands ervaring opgedaan.

Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, tot de absolute top van het feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun speelmotto. Door de jarenlange podiumervaring is de band overal inzetbaar en is niet alleen het volume maar ook het repertoire en indien gewenst de hele show aan te passen aan de wensen voor elk willekeurig te houden evenement. Mede daardoor is de band tevens zeer geliefd op de bedrijfsfeestenmarkt.Papa di Grazzi is echter meer dan een band die fantastisch kan musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een band met geinige acts een sms-party, superlenige lekkere danseressen, saxofoonsolo’s, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.
 
De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers en showblocks.
 
VOOR WIE INTERESSE HEEFT IN EEN OPTREDEN VAN PAPA DI GRAZZI...... wie het eerst komt....!
 
GAGE OP ZATERDAG: 4950 euro excl. 6% BTW
Overige dagen + zaterdagen van november t/m april: 3950 excl. 6%BTW.
Papa Di Grazzi: nog 2 vrije data in najaar!