Nederland valt voor Nick Nicolai

Zanger Nick Nicolai (20) uit de Zuid-Hollandse plaats Haastrecht heeft zaterdag tijdens de SBS6-talentenjacht Topper Gezocht diepe indruk gemaakt met zijn vertolking van André Hazes' megahit ‘Zij Gelooft In Mij’. Al na de eerste noten zaten Jeroen van der Boom, Gerard Joling, René Froger en Jan Smit met open mond en stijgende verbazing naar de loepzuivere uithalen van Nick  te luisteren. 

 

 

 

De winnaar van Holland's Got Talent 2016 heeft met zijn succesauditie een zogenoemde hotseat veroverd, waarmee hij een gegarandeerde plek heeft in de halve finale van Topper Gezocht.
 
En niet alleen de jury was zwaar onder de indruk. Heel Nederland valt voor de jonge, opvallend introverte zanger. Het YouTube fragment van Nick’s optreden van afgelopen zaterdag is inmiddels ruim 45.000 keer bekeken! Hij laat daarmee zijn concurrenten ver achter zich! Ook de landelijke media heeft Nick opnieuw ontdekt; in bijna alle landelijke dagbladen wordt Nick Nicolai geroemd om zijn buitengewoon knappe prestatie en op social media is de bom inmiddels ook gebarsten! 

Nick Nicolai boeken? 

Gage: € 1.195,- ex BUMA/BTW voor 1 x 30 minuten
Inclusief A- of monitorset

Nederland valt voor Nick Nicolai