Lagere gage One Two Trio

One Two Trio kennen we natuurlijk van vele hits als 'Juffrouw Toos', 'Toedeloe' en '10 kleine tuinkabouters' en knallende optredens door het hele land. One Two Trio speelt 100% live en is daarmee een unieke act binnen het Nederlandse artiestengilde.

Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme! Met het repertoire kun je echt alle kanten op: bij ‘One Two Trio Feesthits’ worden eigen hits afgewisseld met andere bekende Nederlands- of Engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje. 'One Two Trio Jukebox' is speciaal ontwikkeld voor de meezingen-feesten! Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze; swingen op dance classics , rocken op 'Radar Love' of meezingen met een smartlap...

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio en TV programma's; Dj's als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij vaak tot huisband en vrienden van de show! Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan meer vast voor....One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

One Two Trio is voortaan te boeken tegen een nieuwe, lagere gage: € 2250,- excl. 7% BUMA en excl. 6% BTW.
Duur: 1 x 45 minuten inclusief geluid tot 400 personen of monitorset.

Lagere gage One Two Trio