Gage Jaman fors omhoog: boek vandaag nog voor oude gage!

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Op Nieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Nu is het tijd voor de volgende stap in de carrière van de sympathieke Deventerse zanger. Die maakt hij met zijn album ‘In M’n Dromen’

De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman heeft er in zijn jonge leven al een heel muzikaal verleden op zitten. Van kinds af aan was hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Tijdens een buurtfeest zong Jaman, Danny de Munk, Ciske de Rat dat memorabele optreden was het moment dat voor Jaman de hobby een passie werd. Stukje bij beetje legde hij de lat hoger voor zichzelf. En elke keer weer schoof hij een stukje verder richting een carrière als professioneel zanger.

Dat blijkt ook uit het zeer hard groeiende aantal boekingen en de daarmee gepaard gaande stijging van zijn gage. Kostte een optreden van Jaman vorig jaar nog 795 euro, dit jaar steeg dat naar 995 euro. Vanaf vrijdag 5 september a.s. kost een optreden van Jaman 1495 euro, exclusief 6% BTW. (let op! op deze artiest wordt ook ALTIJD 7% BUMA-kosten in rekening gebracht, met uitzondering van optredens op prive-feesten).

MAAR... t/m donderdag kunt u Jaman nog boeken voor 995 euro excl. 6% BTW!! Dus wees er nog snel bij. Boekingen moeten definitief zijn voor 5 september en plaats vinden in het restant van 2014 of in 2015!

Gage Jaman fors omhoog: boek vandaag nog voor oude gage!