Echte Vrienden nu ook samen live te boeken

De drie supersterren van het levenslied hebben hun krachten gebundeld. Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijts brengen als het trio ‘Echte Vrienden’ hun allereerste singel uit, met de toepasselijke titel ‘Muziek Is Ons Leven’. En ja, de zangers zijn ook echt bevriend met elkaar.

Het nummer gaat over de gezamenlijke passie voor zingen. “Je kunt nog zulke goede vrienden zijn, als de drie stemmen niet matchen, dan houdt het op. Maar onze stemmen passen gewoon top bij elkaar”, zegt Django over de samenwerking.

Met z’n drieën zingen staat eigenlijk al heel lang op de planning, vertelt de zanger. “We hebben elkaar in de loop van de jaren kennen. Eerst ben je nog collega’s, maar er was altijd al een goede klik. Nu zijn we echt vrienden. Ik ben zelfs bij het afzwemmen van de jongste dochter van Frans Duijts geweest. De samenwerking tussen de vrienden gaat tot nu toe van een leien dakje. “Het samenwerken is natuurlijk wel even anders, maar toch heel leuk. En de meerderheid beslist als het aankomt op liedjeskeuze bijvoorbeeld. We zijn ook nog eens een democratisch trio!”

Dit najaar verschijnt het eerste album van Echte Vrienden. “Als klapper op de vuurpijl geven we op 27 oktober in de voormalige Heineken Music Hall een concert met z’n drieën met hoofdzakelijk eigen repertoire. Dat wordt echt een Hollands meezingfeest.”

Echte Vrienden is vanaf NU ook live te boeken bij BekendeArtiestBoeken.NL
In 1 x 60 minuten zingen de mannen samen hun grootste hits, zowel solo, in duet en in trio. 

Let op! Op evenementen waar zij met 2 of 3 als solo artiest worden geboekt zullen zij noch hun duetten of andere aspecten van Echte Vrienden zingen! Dit is alleen maar mogelijk bij het boeken van dit concept!

Gage: 9750 euro ex BUMA/BTW

 

Echte Vrienden nu ook samen live te boeken