Bobbi Eden terug uit LA

U heeft het al kunnen volgen via de soap: "Bobbi gaat Dunner": maar Bobbi is weer helemaal fit en in vorm terug uit Amerika. Tot het einde van dit jaar is ze beschikbaar voor boekingen. In de maand Oktober zal Bobbi weer veel in het nieuws verschijnen, o.a. met de promotie van haar nieuwe (haak) boek, maar ook met haar eigen Erotische Lifestylebeurs: Bobbi Eden's Loversland in Ahoy' Rotterdam. 

Naast de reguliere boekingen (Meet & Greet, Presentatie etc) is afgelopen jaar het concept: Bobbi's Mancave gelanceerd. Het doel is een gezellig event met Bier, Bitterballen & Bobbi. Er is een bingo met vette prijzen en een kort optreden van een zanger/zangeres. Het geheel wordt gepresenteerd door een professionele presentator en samen met Bobbi zorgen zij voor een onvergetelijke middag/avond.

Kortom een compleet entertainment programma met voor ieder wat wil(d)s! Mocht u Bobbi's Mancave willen boeken bieden wij u 15 van deze posters aan om het evenement te promoten.
Ook zal Bobbi Eden het evenement promoten op haar social media kanalen: Twitter (249.570 volgers), Instagram (135.000 volgers), Facebook (31.571 volgers).

Mocht u geïnteresseerd zijn om Bobbi Eden op uw evenement of locatie te boeken, informeer dan naar de mogelijkheden bij BekendeArtiestBoeken.NL 

– Meet & Greet: 1 x 60 minuten: € 1.500,- excl. BTW (< 500p)
– Meet & Greet: 1 x 90 minuten: € 1.750,- excl. BTW (> 500p)
– Bobbi's Mancave: 1 x 60 minuten: v.a. € 1.995,- excl. BTW (i/o) *

* = exclusief techniek

Bobbi Eden terug uit LA