Alice DJ terug van weg geweest!

Eind jaren ’90 kon je geen club binnenlopen of radio aanzetten in Europa, Amerika of Azië zonder de hits van Alice Deejay te horen. ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’ en ‘Will I Ever’ groeiden uit tot wereldhits en bereikten de hitlijsten in o.a. UK, VS, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Canada, Scandinavië, Spanje, Portugal en België.

In totaal verkocht Alice Deejay wereldwijd ruim 1 miljoen albums van ‘Who Needs Guitars Anyway?’ en nog eens 5 miljoen singles. Naast ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’ en ‘Will I Ever’ bereikten ook ‘The Lonely One’ en ‘Celebrate Our Love’ de hoogste regionen van de internationale hitlijsten.

In 2013 ging David Guetta (i.s.m. Ne-Yo en Akon) aan de haal met de ‘killer hook’ uit Alice Deejay’s hit ‘Better Off Alone’. Dit resulteerde in de wereldhit ‘Play Hard’ én hernieuwde interesse voor Alice Deejay.

Anno 2014 is Alice Deejay back in business met een nieuw(e) stem en gezicht. De Amsterdamse zangeres/DJ Ilona gaat samen met een danseres en MC/danser de bühne op onder de vernieuwde naam Alice DJ. De live/DJ-show is een mix van Alice Deejay hits en tracks met de 2014-EDM sound.

Alice Deejay is vanaf nu weer te boeken!
Gage: € 2975,-
Duur optreden: tape-act van 1 x 30 minuten
On stage: 1 x DJ/zangeres, 1 x MC/danser en 1 x danseres
Gage is inclusief DJ-booth en geluid tot 800 personen

Alice DJ terug van weg geweest!