Niek Van Der Bruggen boeken

* Populaire Radio 538 DJ * Duur: 2 uur * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Dance-House  / Top 40

€1.200,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Niek is geboren in Eindhoven op 20 januari 1983. Al snel werdl duidelijk dat Niek wilde praten door alles wat ook maar een beetje op een microfoon leek. Hij is begonnen in de garageboxen van klasgenoten om op feestjes te draaien. Niek begon midden jaren negentig bij de lokale omroep van Eindhoven. Daar mocht hij alleen nog maar de schuiven van de mengtafel omhoog en omlaag trekken, want met zijn piepstemmetje was hij nog iets te jong om te presenteren volgens de bazen van de omroep. Toch kroop Niek al snel achter de microfoon met zijn eigen programma.

Niek Van Der Bruggen boeken

Rond 1997 ging Niek naar Radio Veldhoven om daar zijn eigen programma te maken. Daar mocht hij alles doen wat maar in hem op kwam en toen ging het snel. Niek werd opgemerkt door Radio Decibel in Nuenen. Daar kreeg hij al snel een contract om de middagshow te presenteren. Hij heeft daar een paar jaar met plezier radio gemaakt. Ook ging Niek in het buitenland radio maken. In België bij FantasyFM en RoyaalFM. Iets minder dichtbij was het uitstapje naar de Nederlandse Antillen waar hij op Curaçao iedere dag de ochtendshow presenteerde bij DolfijnFM.

Boekingen van Niek Van Der Bruggen

In 2003 kwam Niek terug in Nederland en solliciteerde hij bij NoordzeeFM. Niek presenteerde daar zijn vaste programma in het weekend. Ook was hij vaste invaller voor alle programma’s op de zender. In 2006 maakte hij de overstap naar Radio 538.

Direct Niek Van Der Bruggen huren? Klik hier voor boekingen van Niek van der Bruggen

Video afspelen

Niek Van Der Bruggen boeken

€1.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.400,-
€1.675,-
€895,-