Nicky & Simone boeken

€895,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest

Feestend Nederland, zijn jullie er klaar voor? The roof is on fire, als rasentertainers Nicky en Simone van de partij zijn!!! Guilty pleasures heeft iedereen, foute liedjes die in je hoofd blijven rondspoken en die je eigenlijk keihard wil meezingen. De tijd van stiekem is voorbij want met dit unieke zangduo en entertainers Nicky & Simone, worden de lekkerste guilty pleasures uit de hoge feesthoed getoverd! Er mag zonder schaamte uit volle borst worden meegezongen! Nicky en Simone zijn te boeken als zangact 1 x 30 minuten, of als presentatrices van een evenement of thema-avond.

Nicky & Simone boeken

Foute Nederlandse meezingers, Engelse disco hits, een heerlijke sentimentele Duitse ballad en het schaamteloze feesttentenrepertoire, deze vrouwelijke feestact en zangduo draaien hun Gooische handen er niet voor om. Na jarenlang feestjes bouwen voor Nederlandse gasten in Spaanse jachthavens, doen ze nu een rondje Nederland en wordt het keihard meezingen. Met de Woonboot, op zijn Antilliaans met Kleine wasjes/Grote wasjes, uit je plaat met I will survive en dansen op de Macarena. Dit alles live gezongen door twee powervrouwen met uitstraling en een hilarische dosis humor. En wie weet win je wel een fantastische jetsetprijs als je de danswedstrijd wint!

Boekingen van Nicky & Simone

Als zangact, zijn Nicky en Simone uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals, een Gooische avond, een Gooische bingo en bedrijfsfeesten.

Direct Nicky & Simone huren? Klik hier voor boekingen van Nicky & Simone

Video afspelen

Nicky & Simone boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Nicky & Simone

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset2 personenFeest€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€995,-