Musicals In Motion boeken

€4.100,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4100,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Musical

Brigitte Nijman en Tony Neef mogen zich verheugen in een sterk toenemende belangstelling. Niet alleen de serieuze recensenten, maar ook het grote publiek rekenen beiden inmiddels tot het selectieve rijtje van voornaamste exponenten uit de hedendaagse musicalscène. De optelsom van hun brede gezamenlijke talenten vormt dan ook de basis van het succes van Musicals in Motion. Een krachtige musicalmix, waarbij de grootste en bekendste successen door de twee-eenheid Nijman/Neef in een nimmer aflatend tempo voor het voetlicht worden gebracht.

Musicals In Motion boeken

Brigitte Nijman trad in 1991 toe tot theatergroep Jeans. De grote stap naar nationale erkenning werd gemaakt in 1996, het jaar waarin zij de rol van Evita vertolkte in de gelijknamige musical. Vervolgens acteerde Brigitte in The Sound Of Music en schitterde zij in de rol van Sandy in de musical Grease. Ook was er een hoofdrol voor haar weggelegd in The Dancing Queens, A Tribute To Abba. Later stond zij naast Willeke Alberti in de revue Meer Dan Brood Alleen om vervolgens toe te treden tot Grace, The Musical waarin zij samen met Joke de Kruijff de rol van Grace Kelly deelt. Naast hoofdrollen in de musical Sinatra, Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer ?, Songfestival In Concert en Pietje Bell, De Musical, schittert Brigitte t/m 2007 in Willeke Alberti’s jubileumconcert Goud.

Boekingen van Musicals In Motion

Tony Neef begon zijn professionele carrière evenals Brigitte bij theatergroep Jeans. Na zijn imponerende rol als Ché in de musical Evita en hoofdrollen in achtereenvolgens Miss Saigon en Chicago, verraste hij vriend en vijand met zijn glansrol in Rocky Over The Rainbow en de hit-musical Titanic, waarin hij de rol van architect Andrews met veel overtuiging vertolkte. Na achtereenvolgens Saturday Night Fever en Sweet Charity was Tony te bewonderen in Telkens Weer Het Dorp, een hommage aan Wim Sonneveld’s tekstdichter Friso Wiegersma, en Purper 100, de jubileumvoorstelling van de vermaarde theatergroep Purper.

Direct Musicals In Motion huren? Klik hier voor boekingen van Musicals In Motion

Musicals In Motion boeken

€4.100,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Musicals In Motion

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief2 personenMusical€4100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.495,-