Mulder & Mulder boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Mulder & Mulder boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  •  Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig

Als ex-Havenzanger weet Willem Mulder als geen ander hoe je feest moet maken. Samen met zoon Wesley lanceert hij een nieuw feestduo Mulder en Mulder. Willem Mulder wist vanaf zijn 4e levensjaar wat hij zijn verdere leven wou gaan doen. Hij wilde muziek maken en artiest worden. Hij kreeg van zijn ouders een accordeon want dat vond hij zo'n mooi instrument. Willem kon geen noten lezen maar wat zijn gehoor oppikte kon hij feilloos na spelen. Zo begon de carrière van Willem Mulder. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg Willem les op accordeon en piano, hetgeen hem later goed van pas leek te komen toen hij zijn eerste band begon. De jaren daarop volgend zette Willem Mulder vele feesten op zijn kop. Op elf jarige leeftijd kwam dan eindelijk zijn eerste tv optreden in het Circus Boltini en werd Willem gevraagd om op te treden in de toen der tijd zeer bekende "Lach en een Traan show van Johnny Hoes.

Mulder & Mulder boeken

Op 15 jarige leeftijd kwam Willem op een feest De Havenzangers tegen. Het toeval wilde dat de accordeonist van de Havenzangers ziek was en Willem die avond als toetsenman fungeerde. Het klikte gelijk en Willem werd gevraagd om bij de Havenzangers te komen spelen, echter er was 1 probleem. Hij zat nog op school. Toen Willem samen met zijn vader een goed gesprek had gehad werd er toch besloten om de droom van Willem uit te laten komen. De Havenzangers hebben inmiddels vele hits op hun naam staan zoals; De klok van Arnemuiden, Trouw niet voor je 40 bent, 's Nachts na tweeën, kregen een Edison, een Gouden muziek cassette en in 2003 kreeg Willem Mulder een Koninklijke onderscheiding. In 2007 heeft Willem besloten om ook solo te gaan optreden en presenteerde in maart van dat jaar zijn eerste solo cd "Een Gouden Ster". In Het Café in bathmen hoorde hij het nummer "Einen Stern" van Nik P. en wist gelijk dat dit zijn eerste solo nummer zou worden.

Boekingen van Mulder & Mulder

In maart 2008 presenteert Willem samen met zijn zoon Wesley het nieuwe Feestduo "Mulder&Mulder". ‘ Wesley: Ik ben opgegroeid met Nederlandstalige muziek. Ik ga regelmatig met mijn vader mee naar optredens en dan zitten we onderweg vaak samen te zingen in de auto. Zo kwamen we op het idee om een duet op te nemen. Wat is er nou mooier dan als vader en zoon muziek te maken, samen op te treden en daar een heleboel plezier aan te beleven.'

Direct Mulder & Mulder huren? Klik hier voor boekingen van Mulder & Mulder


Toon meer