Mood boeken

Inclusief geluid tot 1250 personen: € 2.695,-
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, dit is een inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround
Vijf jonge, fanatieke gasten brengen als live band de DJ-Experience naar je toe! Met stevige drumbeats, scheurende gitaren en vette basslines zorgen de vijf entertainers voor een totale live beleving! In combinatie met het energieke front duo, bestaande uit een fantastische zangeres en een geweldige zanger, is het kleurrijke plaatje compleet om elk feest op zijn kop te zetten.

Mood boeken

Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, vetste dance en rock-standards komt iedereen aan zijn muzikale trekken. Met passie en vol energie brengt MOOD originele mixes en grandioze mashups wat zorgt voor een interactieve show vol spektakel. De band, bestaande uit grotendeels muzikanten van verschillende conservatoria in Nederland, brengt muziek dat staat als een huis. Met de meegenomen ervaringen uit voorgaande bands maken ze een verpletterende indruk die u nog lang bij zal blijven.

Boekingen van Mood

Ondersteund door een flitsende lichtshow en glashelder geluid, zorgt MOOD samen met Dutchstylez Eventsupport voor een show die knalt van begint tot eind.

Direct Mood huren? Klik hier voor boekingen van Mood

Mood boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mood

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minutenexclusief, dit is een inprikgage5 personenAllround€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-
€1.650,-
€2.195,-