Mo de Show boeken

Bekend als ‘De Zwarte Tjaboo’
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Mo de Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mo de Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Mo de Show

De Brabantse zanger MoDeShow (Moges) is woonachtig in Eindhoven. Daar is hij opgegroeid en reeds als kleine jongen leert hij de Nederlandse muziek kennen en waarderen. Zingen is een passie voor hem en daar leeft hij voor. Zanger Mo de Show ”De Tjaboo van het Zuiden” is een echte allrounder als het gaat om muziek en entertainment! Met veel enthousiasme en energie zet hij de tent op z’n kop! Gegarandeerd……….

Wat ooit begon als grap is uitgegroeid tot een zang carrière. Al sinds kleins af aan is Mo al een energieke en een vrolijke jongen, Zijn eerste keer op een podium voelde hij zich meteen thuis en wist dat hij dat dit is wat hij wilde en er iets mee moest gaan doen! Toen hij pas begon met zingen noemde hij zichzelf al snel de ‘Zwarte Tjaboo’. Op het liedje Witte Tjaboo van Stevie Poppinghaus maakte hij dan ook een ‘eigen’ versie welke hij zong bij zijn optredens. Al snel kreeg hij hierdoor vele leuke reacties en kwamen de boekingen van MoDeShow (de Witte Tjaboo) al lekker binnen.

Langzaam bouwt MoDeShow aan een eigen repertoire. Begin 2024 bracht hij zijn debuutsingle ‘Kom Dans Met Mij’ op de markt. Verder zingt deze zanger tijdens zijn boekingen ook mooie nummers van o.a. Tino MartinJohn De Bever en Ferry de Lits. Een leuk afwisselend repertoire zodat zijn optredens overal wel tot zijn recht komen.De Nederlandse volksstem in combinatie met zijn act en repertoire is zangermodeshow dé artiest die je nodig heb op je feest op partij…..

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mo de Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mo de Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mo de Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mo de Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mo de Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mo de Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mo de Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mo de Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mo de Show

Mo de Show inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mo de Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€495,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand