Mick Stender boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  1 x 60 of 75 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Top 2000 Americana / Rock 'n Roll

Wil jij Mick Stender boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mick Stender. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Mick Stender

Mick Stender is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e  eeuw. Deze 24-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana, Rock ’n Roll. Hij is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera.

Debuut EP

Op 28 mei 2023 kwam zijn debuut EP Let’s Rock ’n Roll Again uit. Deze EP staat in het teken van nieuwe Rock ’n Roll. Scheurende gitaren, lopende baslijnen en een rauwe, donkere stem. De jaren 50 in een nieuw jasje. Met nummers als Don’t Touch The Hair (geïnspireerd op de Blue Suede Shoes van Elvis Presley) en I Can Still Remember (het lied over de verloren liefde) deelt Mick een deel van zijn dagboek in de vorm van songs.

Boekingen van Mick Stender

Met deze EP werd Mick genomineerd voor de Jacques de Leeuw prijs en viel hij op bij Giel Beelen waardoor Mick elke week te gast mag zijn bij radio NPO 2. What you see is what you get! Zo zegt ook de jury van de Jacques de Leeuw prijs. Een nuchtere jongen die de mensen graag onderdompelt in een toffe show. Mick’s missie is duidelijk: de stevige Americana sound naar Nederland brengen. Dit is Mick Stender: take it or leave it!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mick Stender kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mick Stender wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mick Stender wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mick Stender online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mick Stender kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mick Stender boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mick Stender kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mick Stender boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mick Stender

Mick Stender inhuren

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mick Stender

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 of 75 minutenexclusief geluid en techniek5 personenTop 2000 Americana / Rock 'n Roll€1895,-
Live bandshow1 x 60 of 75 minutenexclusief, betreft inprikgage5Top 2000 Americana / Rock 'n roll€2295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.795,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand