Meneer Fanfare boeken

Bekend van tv-commercial Qmusic
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  ingebouwd in trom
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Muzikale animatie-act
 • Genre
  Walking entertainment
Meneer Fanfare boeken? Een tuinfeestje? Een braderie? Feesttent? Of een privéfeest? Met deze mobiele eenmansfanfare ben je verzekerd van gezelligheid! Een optreden van Meneer Fanfare betekent goede muziek van hoog niveau. De geluidsinstallatie is onzichtbaar weggewerkt in de grote trom. Begeleiding vindt plaats met behulp van orkestbanden.

Meneer Fanfare boeken

Een grote trom, een saxofoon en orkestbanden met blaasmuziek maken samen een komische, muzikale act. Boekingen van Meneer Fanfare betekent dat je een mobiele en flexibele act krijgt, met veel interactie met publiek. Een echt feel-good optreden! Zie hier ook een kort optreden van Mattie & Marieke bij Qmusic.

Eenmansfanfare

Meneer Fanfare is een ludieke eenmansfanfare. Hij is namelijk de enige die nog over is van het orkest maar daar merk je helemaal niks van. Boekingen van Meneer Fanfare houdt in dat je een unieke mobiele muziek act krijgt. voor jong en oud. Met een vrolijk divers repertoire waarmee hij altijd iedereen meekrijgt.

Boekingen van Meneer Fanfare

De sfeer zit er meteen in! Ideaal voor openingen, ontvangst, begeleiding van gasten of als mobiel entertainment bij evenementen.Direct Meneer Fanfare boeken? Klik hier voor boekingen van Meneer Fanfare

Meneer Fanfare boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Meneer Fanfare

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale animatie-act4 x 40 minuteningebouwd in trom1 persoonWalking entertainment€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.575,-
€895,-