Meneer Fanfare boeken

Bekend van tv-commercial Qmusic
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  ingebouwd in grote trom
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Muzikale act
 • Genre
  Funky Disco House (met sax)

Meneer Fanfare boeken? Een tuinfeestje? Een braderie? Feesttent? Of een privéfeest? Met deze mobiele eenmansfanfare ben je verzekerd van gezelligheid! Een optreden van Meneer Fanfare betekent goede muziek van hoog niveau. De geluidsinstallatie is onzichtbaar weggewerkt in de grote trom. Begeleiding vindt plaats met behulp van orkestbanden.

Meneer Fanfare boeken

Een grote trom, een saxofoon en orkestbanden met blaasmuziek maken samen een komische, muzikale act. Boekingen van Meneer Fanfare betekent dat je een mobiele en flexibele act krijgt, met veel interactie met publiek. Een echt feel-good optreden! Zie hier ook een kort optreden van Mattie & Marieke bij Qmusic.

DJ Fanfare

Met Meneer Fanfare is het altijd een echt feestje! Een gastheer + muzikale ontvangstact + DJ + live-saxofonist + sing-a-long-show ineen! Als attente gastheer-portier verwelkomt hij uw gasten muzikaal bij de entree en is bovendien de presentator en spreekstalmeester van uw party of evenement. Als DJ kan hij zorgen voor zorgen voor rustig chillen met de juiste lounge-muziek ….óf gaan we gelijk los? Met alle danshits van Slam-FM en Q-Music en de meest herkenbare en allerleukste hits van de afgelopen decennia. Van Guus Meewis tot Andre Hazes en van Paul Elstak tot Armin van Buuren. Zijn muzikale variatie en voortdurende contact met het publiek zorgen voor een heerlijke positieve energie.

Boekingen van Meneer Fanfare

Bent u er klaar voor? Want Meneer Fanfare is óók nog een sing-a-long feest met als ingrediënten een saxofonist, een grote TV met daarop de teksten van de liedjes, en de microfoon die klaar staat voor u ! Grab the mic….dit is je kans. Het repertoire bestaat uit overbekende vrolijke disco- en dance- , en af en toe heerlijke “foute” nummers met een hoog meezinggehalte.

Direct Meneer Fanfare boeken? Klik hier voor boekingen van Meneer Fanfare

Meneer Fanfare boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Meneer Fanfare

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale act1 x 40 minuteningebouwd in grote trom1 persoonFunky Disco House (met sax)€495,-
Muzikale act4 x 40 minuteningebouwd in grote trom1 persoonFunky Disco House (met sax)€645,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand