Mega Meezing Sensatie boeken

* Populaire DJ show met zang * Duur: 4 uur * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: min. 2 personen * Genre: Allround

€2.200,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De Mega Meezingsensatie is een multi-interactieve show met de mooiste levensliederen, lekkerste inhakers en beste meestampers. Op exclusieve wijze live gebracht door uw sympathieke entertainer en feestelijk aan elkaar gemixed door de animerende party DJ. Non-stop feestspektakel waarbij het publiek bepaalt!

Mega Meezingsensatie boeken

Onze multi-functionele zanger/performers zijn doorgewinterde professionele rasentertainers en creëren samen met u het ultieme feestgevoel !Hun specifieke kracht ligt in het subtiel doch effectief bespelen van het publiek met humoristische presentatie en meeslepend gezongen repertoire met krachtige vocalen.

Boekingen van Mega Meezingsensatie

Het onuitputtelijke bestand aan feestmuziek, de vlekkeloze aansluiting met de entertainer én het flexibel inspelen op het publiek zal de feeststemming door uw Party DJ naar een nog hogere sfeer gedreven worden. Het publiek wordt direct betrokken bij de show en geeft aan de hand van verzoeknummers directe sturing aan show. Wat resulteert in: het grootste feest der herkenning!

Direct Mega Meezingsensatie huren? Klik hier voor boekingen van Mega Meezingsensatie

Video afspelen

Mega Meezing Sensatie boeken

€2.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.000,-
€1.750,-

HIP

€1.475,-