Mario Veltman boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround Hits met tenor-stem

€895,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Reeds op jonge leeftijd was al snel duidelijk dat Mario een muzikale toekomst tegemoet zou gaan. Op de lagere school begeleidde hij de klas op het orgel tijdens zangmiddagen, op het andere moment zong hij de sterren van de hemel tijdens vieringen op school en bejaardentehuizen. Als 15 jarig jochie deed hij brutaal auditie bij een rock& roll band The Glue waar hij zijn eerste stappen zetten op de Nederlandse podia. Twee jaar later startte hij als gitarist zijn professionele muzikale carrière, om in 1990, geïnspireerd door de drie tenoren en in het bijzonder Jos Carreras, zijn gitaar in te ruilen voor een hoofdrol als zanger. In dat jaar begon hij ook zijn studie klassieke zang bij Helena Hoogendorp, die hem 12 jaar lang vormde tot een zanger van ongekende kwaliteit. Zijn grootste ervaring in de popmuziek is zonder meer de 2500 concerten in 15 jaar die hij verzorgde met de top-band You & Me, waarmee hij in 1995 de prijs won van Beste Nederlandse coverband, gekozen door collega's en klanten.

Mario Veltman boeken

In 2001 was hij speciale gast tijdens 7 uitverkochte AHOY shows van Frans Bauer. Samen met Emiel Hartkamp zong hij het duet Hakuna Matata uit de film de LION KING. Hoewel hij met groot succes week in week uit popmuziek zong, begon het zingen van licht klassiek repertoire toch steeds meer te kriebelen. In 1999 deed hij daarom mee aan het TROS tv programma Una Voce Particolare met Ernst Daniel Smid, met de schitterende aria Lamento di Federico uit l'Arlesiana van Cilïa. Dat was meteen zijn debuut als klassieke zanger, en met groot succes, want Mario werd door de vakjury unaniem gekozen als winnaar met lovende kritieken. prachtige klank, opvallend muzikaal, een stem die tot het hart spreekt. De gewonnen prijs, een theater tournee heeft ie wegens omstandigheden nooit gekregen maar hij werd wel uitgenodigd voor enkele prachtige concerten met het Nederlands Promenade Orkest, en zong het wereldberoemde duet uit de Parelvissers met Ernst Daniel Smid tijdens een benefiet gala.

Boekingen van Mario Veltman

In 2005 besluit Mario zijn solocarrière te starten, en mooie optredens volgen met groot succes. Het is uiteindelijk zijn vrouw die ervoor zorgt dat hij zich opgeeft voor de immens populaire talentenshow Hollands Got Talent bij SBS 6. Al direct zag de jury in Mario de Nederlandse Paul Potts en een ster was opgestaan Miljoenen mensen hebben kennis gemaakt met Mario Veltman en zijn als een blok gevallen voor zijn stem en persoonlijkheid. Een licht klassieke tenorstem met een prachtige klank, die menig hart sneller laat kloppen, en bij sommigen zelfs tranen laat stromen. Unaniem is men het er over eens dat Nederland er een ster bij heeft die op een uitzonderlijk muzikale manier bij iedereen recht in het hart zingt. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Mario Veltman zich mag aansluiten bij de elite van de Nederlands showbusiness. Na het succes van o.a. de drie tenoren, Il Divo en Paul Potts, is Nederland klaar voor zijn eigen tenor: Mario Veltman, de enige echte Dutch Tenor!

Direct Mario Veltman huren? Klik hier voor boekingen van Mario Veltman

Video afspelen

Mario Veltman boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€795,-
€1.450,-