Maribelle boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: allround

€2.650,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Op 4 april 1960 zag Marietje Kwakman het levenslicht en is afkomstig uit een gezin van zeven kinderen. Al gauw werd duidelijk waar de talenten lagen van deze Marietje, want op zeer jonge leeftijd stond zij al in diverse koortjes te zingen.

Maribelle boeken

In 1978 richt zij samen met Jan Buys de band Spryng op. Een band die vele mooie singles heeft gemaakt waarvan een fantastisch album is samengesteld, genaamd 'For All Seasons'. In deze tijd besluit Marietje haar naam te veranderen in Maribelle. In 1981 wordt ze gevraagd mee te doen aan het nationaal songfestival. 'Marionette' en 'Fantasie' zijn de liedjes die Maribelle zingt, die naar haar eigen zeggen allebei te goed waren. 'Marionette' wordt op single uitgebrachten krijgt een top 40-notering. Over de twee liedjes werden de punten verdeeld met als resultaat dat niet Maribelle maar Linda Williams naar de eindronde ging. In 1984 is het wel raak; met het liedje 'Ik Hou Van Jou' gaat Maribelle wel naar het Eurovisie Songfestival.

Boekingen van Maribelle

In 1991 komt er een einde aan de band Spryng, en besluit Maribelle solo te gaan. Twee jaar duurt het voordat haar eerste solo cd op de markt verschijnt. Met singles als 'Esperanza', 'Solo Parti' en 'Allez Danser' leert Nederland Maribelle kennen als soliste wat ze niet onfortuinlijk doet. Maribelle, wie kent haar niet. Nog altijd galmt haar warme Volendamse stem door de zalen van Nederland, en u en vele andere zullen daar nog jaren van genieten.

Direct Maribelle huren? Klik hier voor boekingen van Maribelle

Video afspelen

Maribelle boeken

€2.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.295,-