Mari & de Maries boeken

Inclusief geluid mogelijk tegen meerprijs.
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  allround / feest

Feest, feest en nog eens feest met deze leuke band! Tja, wie zijn Mari en de Maries nou eigenlijk? Er zijn zes Maries op één avond, een op drum, een op bas&zang, een op gitaar, twee op trompet&zang en een front Mari op zang. Alle Maries samen maken al 123 jaar muziek en dat bij een gemiddelde leeftijd van 38,9 jaar. Toch is ieder optreden weer spannend, ook voor de Maries.

Mari & de Maries boeken

De Maries speelden op kermissen, feesttenten, bruiloften, diverse jubileums, festivals en op straat en waar we ook staan; We maken er altijd weer een feest van. Wat Speelt Mari dan?Maries stijl laat zich niet makkelijk vangen, want we spelen alles door elkaar en liefst met een gekke twist in elk nummer. Soms is het Rock, dan Rock&Roll. Het is soms gevoelig en dan weer ruig, soms staan de Maries stil en andere keren gaan ze nogal heen en weer. Ineens lijkt de muziek te stoppen en dan gaat het toch weer door, is het Metal dan weer Popperig, denk je het te kennen, maar dan toch weer net niet en dat is nou precies wat de Maries zelf ook niet snappen.

Boekingen van Mari & the Maries

De Maries gooien heel wat stijlen en geluiden door elkaar. Het moet nog veel gekker kunnen en dat valt voor de Maries ook niet mee, maar ze doen in elk geval hun best om er iets ongekends van te maken. Of het publiek de Maries kan volgen is nog maar de vraag, maar dat het een ongekende avond wordt vol muzikale hoogstandjes dat staat nu al vast, of nie dan Mari?

Direct Mari & the Maries huren? Klik hier voor boekingen van Mari & the Maries

Mari & de Maries boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mari & de Maries

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband3 x 45 minutenexclusief6 personenallround / feestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand