Madonna Tribute Band boeken

€4.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4350,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Madonna Tribute

De Madonna Tribute Band heeft de stap gemaakt zich als tributeband aan één van de allergrootste popsterren ooit te wagen, Madonna.

Madonna Tributeband boeken

Gebaseerd op de Re-invention Tour, de Confessions Tour en de Sticky en Sweet Tour heeft de Madonna Tribute Band een anderhalf uur durende show geproduceerd waarin maar liefst 19 hits van Madonna worden vertolkt. Met een vrijwel identieke sound, een spetterende dansact met typerende choreografieën, authentieke kleding, professionele videoclips en live beelden wordt een spectaculaire Madonna-act neergezet.

Boekingen van Madonna Tributeband

Zien we Madonna na haar optredens van september 2008 waarschijnlijk niet zo snel terug in Nederland: de Madonna Tribute Band is een méér dan volwaardig alternatief. De show is geschikt voor elke gelegenheid. Of het nou om theaters, clubs, bedrijfsfeesten of festivals gaat, de show is altijd veelzijdig en entertainend en velen zullen naar huis gaan met het gevoel daadwerkelijk een concert van Madonna te hebben bijgewoond. Kortom: De Madonna Tribute Band is uniek in ons land en daarom een act die je niet mag missen.

Direct Madonna Tribute Band huren? Klik hier voor boekingen van Madonna Tribute Band

Madonna Tribute Band boeken

€4.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Madonna Tribute Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 90 minuteninclusief tot 800 personen6 personenMadonna Tribute€4350,-

Vergelijkbare artiesten

€4.100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand