Luftwaffel boeken

Inclusief diverse SpecialFX
€2.175,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2175,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Party

LUFTWAFFEL is een party-collective dat zich in korte tijd op de landkaart heeft gezet. Klaar om elke club, festival of feesttent plat te bombarderen. LUFTWAFFEL is een DJ act met een live show vol afwisseling en een enorm geweld aan stunts en special FX. Het publiek mag rekenen op dansen, beuken, hossen, springen en meezingen!

Luftwaffel boeken

Verwacht een show vol afwisseling, dikke beats en vette meezingers met daarbij belachelijk veel special FX en gekke stunts. LUFTWAFFEL is een DJ act die zich onderscheidt met live vocalen en gebruikt in hun show meerdere instrumenten. Veel chaos en een gegarandeerd slagveld.

Boekingen van Luftwaffel

Special FX: Vlammen – Sparklers – Co2 (met gun) – Confetti – Streamers! Let LUFTWAFFEL Bomb Your Party! Voor elke geboekte show ontvangt de opdrachtgever een unieke video aankondiging. LUFTWAFFEL heeft een vast team dat ook een korte aftermovie van de show maakt. Dit mag de opdrachtgever na afloop inzetten als content.

Direct Luftwaffel huren? Klik hier voor boekingen van Luftwaffel

Luftwaffel boeken

€2.175,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Luftwaffel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief3 personenParty€2175,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.995,-