Loopers boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

De 20-jarige LOOPERS is een van de opkomende producers in de Nederlandse & Electro Housescene. Hij heeft meer dan 30 tracks op 's werelds grootste muziekportaal “Beatport” uitgebracht, LOOPERS ontvangt veel steun van bekende namen over de hele wereld, zoals: Tiësto, Diplo, Laidback Luke, Hardwell, Axwell, Sidney Samson, Nicky Romero & meer. LOOPERS is zeker op weg naar de top.

Loopers boeken

In het afgelopen jaar werden LOOPERS nummers gekozen voor Laidback Luke top 10 charts. Laidback Luke herkent een groot talent in LOOPERS en tekent hem rechtstreeks op zijn platenlabel, beter bekend als Mixmash Records. LOOPERS was nu in staat om zijn electro tracks op de internationale dansscène af te werpen via Mixmash. Het draaien in Miami tijdens WMC 2012 heeft zijn visie verbreed. Met releases in December 2012 op zeer gerespecteerde labels Cr2 en Smash the House toont LOOPERS de wereld hoeveel hij verdient om bovenaan te staan met de grootste namen in de dj scene.

Boekingen van Loopers

In slechts 3 jaar heeft LOOPERS veel ervaring opgedaan in de dance muziekscene. Hij heeft gewerkt met ’s werelds toonaangevende DJ's en producers. Hoewel LOOPERS veel dingen in de laatste 3 jaar heeft bereikt, is zijn doel om de top te bereiken. LOOPERS is een kunstenaar met grote zelfdiscipline, vertrouwen en charisma en heeft de DJ vaardigheden om elke menigte los te krijgen. Puur entertainment en geniale producties in één persoon: LOOPERS brengt je muziekervaring naar een hoger niveau.

Direct Loopers huren? Klik hier voor boekingen van Loopers

Loopers boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Loopers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand