Lesley Williams boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Lesley Williams boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 100 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Hazes /Nederlandstalig
  • Gage is tot 100p / Daarboven: € 1.495,- (incl geluid tot 400p)

Lesley Williams boeken doet u natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.NL Sinds 2002 is Lesley Williams de meest realistische Andre Hazes act in Nederland. Hij won de Soundmixshow van dat jaar.

Lesley Williams boeken

Doe uw ogen dicht en luister! Wat zegt u, u hoort geen verschil met het origineel? Dat is nou precies wat we bedoelen. Trouwens als u uw ogen open houdt zult u tevens verbaasd zijn over de fysieke gelijkenissen met de grootmeester van het levenslied. Dat Lesley Williams op dit moment een veel gevraagde artiest is, zal u dan ook niet verwonderen. Veel bekende bedrijven waaronder: KLM, Heineken, Medeco, Amstel Bier en grote landelijke evenementen, clubs en restaurants hebben dankbaar gebruik gemaakt van de bovenal feestelijke en soms melancholieke sfeer die het optreden van Lesley Williams telkens weer veroorzaakt.

Boekingen van Lesley Williams

Doet Lesley Williams alleen Andre Hazes repertoire? Nee, afhankelijk van de wens van de opdrachtgever is hij in staat om een zeer breed repertoire te zingen, waarbij hij kan kiezen uit zo'n 350 nummers. Bij BekendeArtiestBoeken.NL kunt u terecht voor boekingen van Lesley Williams. Een ding is altijd zeker, waar Lesley Williams optreedt wordt het feest! Desgewenst ook te boeken met live band Summerland

Direct Lesley Williams boeken? Klik hier voor boekingen van Lesley Williams


Toon meer