Lars, Luc & Angelique Illusieshow boeken

Ook te boeken als 1 x 25 minuten durende Illusieshow: € 1.795,-
€1.275,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1275,-
 • Duur
  1 x 10 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Magic Show
 • Genre
  Magic / Illusie

Lars, Luc & Angelique belichamen hét nieuwste spektakel op gebied van magie en illusionisme. Dit jeugdige trio combineert humor, actie en originaliteit tot een verfrissende en moderne show zoals geen ander in Nederland! Verdwijnen, verschijnen en doorzagen. Natuurlijk is dit allemaal te zien in hun acts, maar op een manier zoals u nog nooit gezien heeft! Snel, verfrissend en vooral origineel!

Lars, Luc & Angelique Illusieshow boeken

Vuilnismannen in aanraking met wonderbaarlijke illusies, agenten op een spannende missie tijdens een kluiskraak, of terug in de tijd naar mystieke locaties uit de 18e eeuw? Niets is te gek in de fantasie van Lars, Luc en Angelique! Lars van Tuijl (02-05-1990) en Luc Elson (17-05-1992) besluiten in 2007 een duo te vormen nadat zij beiden een goochelact hebben opgevoerd tijdens een talentenavond op hun school. In 2008 gaan Lars en Luc bij toeval een samenwerking aan met Angelique (18-07-1991), die eigenlijk was uitgekozen om tijdens een show in hun achtergrondballet te dansen. Het ballet ging na de speciale gelegenheid uit elkaar, maar Angelique blijft als vaste assistente in de groep. Naast haar werk als assistente doet ze regelmatig modellenwerk en is ze ook actief als dansdocente. In 2009 krijgt Angelique haar eigen prominente positie in de groep als twee andere assistentes vertrekken. Zo word het trio Lars, Luc en Angelique geboren.

Boekingen van Lars, Luc & Angelique Illusieshow

Lars, Luc en Angelique weten in het najaar van 2009 – met hun eerste wedstrijdact – in een week tijd maar liefst twee prijzen binnen te halen op twee nationale goochelwedstrijden. Ze ontvangen de Dynamite Magic Award voor de beste toneelact en kort daarna de Magische Loge Award als waarderingsprijs van de vereniging Magische Loge. In 2010 worden ze 2de op de nationale kampioenschappen goochelen in de categorie illusie en gaan ze naar huis met een zilveren medaille.

Direct Lars, Luc & Angelique Illusieshow huren? Klik hier voor boekingen van Lars, Luc & Angelique Illusieshow

Video afspelen

Lars, Luc & Angelique Illusieshow boeken

€1.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Lars, Luc & Angelique Illusieshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Magic Show1 x 10 minutenexclusief3 personenMagic / Illusie€1275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.250,-
€495,-