Kleuterpop boeken

Inclusief DJ / 2 danseressen / giveaways
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Kindershow met Monique Smit
 • Genre
  Kleuters

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’. Deel 1 en Deel 2 van boek en cd werden respectievelijk bekroond met een dubbel platina en platina award. Op 29 mei lanceert de Volendamse haar eerste boek met cd van het nieuwe concept: Kleuterpop. Het album bevat tien nieuwe liedjes en een bonus track. De muziek is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

Kleuterpop boeken

Monique: “Na het succes van ‘2 Kleine Kleutertjes’ werd mij bijna dagelijks gevraagd naar nieuwe kinderliedjes. Inmiddels heb ik twee prachtige zoontjes en dat heeft mij veel inspiratie gegeven voor de nieuwe liedjes voor het album Kleuterpop. Met een geweldig nieuw team en mijn kids als proefkonijntjes zijn we aan de slag gegaan. Ik ben supertrots op het resultaat met vrolijke, gezellige liedjes, helemaal van nu en voor kinderen van alle leeftijden”.

Boekingen van Kleuterpop

Uiteraard mag een spectaculaire Kleuterpop live show niet ontbreken! Voor kinderen van alle leeftijden , maar in het bijzonder voor de kleintjes , brengt Monique een geweldige show van 45 minuten door het hele land. Vergezeld door twee danseressen en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en het boekje met cd te kopen en te laten signeren.

Direct Kleuterpop boeken ? Klik hier voor boekingen van Kleuterpop

Kleuterpop boeken

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kleuterpop

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow met Monique Smit1 x 45 minuteninclusief tot 400 personen4 personenKleuters€2795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€3.750,-