Kiek Now Us boeken

€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Kiek Now Us is een onvervalste rock en loll-band, die met een mengeling van dialectrock, ouderwetse rock 'n roll en eigen werk elke tent op zijn kop zet! Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden.

Kiek Now Us boeken

Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek en gezellig! Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door voornamelijk Oost-Nederland. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens in het hele land dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken. Het repertoire van Kiek Now Us bestaat uit een mix van covers en eigen nummers. Zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers worden met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Elvis Presley's 'Hound Dog' tot 'Daldeejen' van Normaal bevindt zich in de setlist, die geen optreden hetzelfde is. Ook timmert Kiek Now Us hard aan de weg met eigen nummers.

Boekingen van Kiek Now Us

De laatste jaren is Kiek Now Us in het hele land een veelgevraagde live-band. Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia. Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door!

Direct Kiek Now Us huren? Klik hier voor boekingen van Kiek Now Us

Kiek Now Us boeken

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kiek Now Us

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenFeest€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand