Jorge Castro boeken

€4.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Repertoire Andrea Bocelli, Pavarotti, etc.

Jorge Castro is geboren op 9 maart 1959 in Asunciën, Paraguay. Zanger Jorge Castro is een volstrekt unieke persoonlijkheid met een indrukwekkend verleden en een voortreffelijke artistieke toekomst.

Jorge Castro boeken

Hij begon zijn carriëre in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay. De prijs bestond uit een 2-jarig contract bij dit tv-station, om hier als exclusieve artiest op te treden. Jorge Castro was in eigen land al een ster, toen hij in 1984 naar Europa kwam voor een tournee van 6 maanden door Spanje, die uiteindelijk 2 jaar zou duren. Daarna vertrok hij in 1986 naar Monaco, alwaar hij zich vestigde en van waaruit hij optrad in Italië, Zwitserland, Griekenland, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. Kortom een hele brede internationale carriëre. In 1989 vertrok hij vanuit Frankrijk naar Zwitserland om aldaar in verschillende steden concerten te geven. Sinds 1990 is hij met zijn prachtige repertoire te bewonderen in ons land; onvergetelijk is zijn imitatie van Luciano Pavarotti’s “Caruso”, goed voor de eindoverwinning in de grote finale van Henny Huismans Soundmixshow van 1991.

Boekingen van Jorge Castro

Jorge Castro schrijft zijn eigen teksten. Hij heeft tot nu toe 8 singles en 2 albums gemaakt. Met zijn internationale optredens ontmoette hij vaak wereldberoemde artiesten zoals Frank Sinatra, The Gipsy Kings, etc. Tijdens enkele televisieopnamen in Zuid-Amerika ontmoette hij in dezelfde programma’s Enrique Iglesias en Ricky Martin. In 1996 vertegenwoordigde hij zijn land op het Zuid-Amerikaanse songfestival “Oti”, waar hij de 2de plaats bereikte. Op zijn nieuwe album “Castro” staan 14 nieuwe songs die, naar wij denken, allen een diepe indruk zullen achterlaten bij het publiek en natuurlijk bij radio en TV.

Direct Jorge Castro huren? Klik hier voor boekingen van Jorge Castro

Jorge Castro boeken

€4.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jorge Castro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonRepertoire Andrea Bocelli, Pavarotti, etc.€4250,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand