John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken

€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Willy Alberti repertoire / Nederlandstalig

John Anders is, bekend van het TV-programma Bloed, Zweet & Tranen. Hij gaf zich in 2013 op voor Bloed zweet en tranen. Hier vertolkte hij het nummer Droomland van Willy Alberti. Hiermee wist hij de harten van Gerard Joling en Roxanne Hazes te winnen. In het dagelijks leven is John schoorsteenveger, maar in het weekend treed hij op met zijn Nederlandse repertoire.

John Anders boeken

John Anders is een aantal jaren geleden ontdekt door een platenmaatschappij terwijl hij op een dak van een woning liedjes stond te zingen van zijn grote held Willy Alberti. John Anders is geboren in Den Haag. Hij is vader van twee mooie dochters en tezamen met zijn vrouw krijgt hij alle steun voor zijn zangcarrière. Zowel op het dak als thuis zingt hij de hele dag door. Ze noemen hem ook wel de zingende schoorsteenveger. John begon zijn zang carrière in een band, maar wist al gauw dat hij een solo artiest wilde worden.

Boekingen van John Anders

Na het uitbrengen van diverse nummers kwam John 2 jaar geleden met de nieuwe single ‘’Zomerherinneringen’’, maar John wilde meer. Hij heeft de single ‘Allerliefste’, ‘’De Goudgele Rakker’’ en ‘’De Zomerzon’’ uitgebracht. Op 8 februari 2019 is er weer een nieuwe single uitgekomen getiteld ‘’Als ik naar je kijk ben ik verloren’’. Deze singles zijn is te downloaden bij alle bekende downloadssites zoals Itunes, spotify, deezer etc.

Direct John Anders boeken ? Klik hier voor boekingen van John Anders

John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van John Anders (Willy Alberti Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonWilly Alberti repertoire / Nederlandstalig€1195,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand