Joey Martens boeken

Ervaren low budget feestzanger
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief monitorset, exclusief geluid
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Als je het Joey Martens vraagt dan is er niet eens een keus. Dit is gewoon hoe het moet zijn, “Hier ligt mijn hart”. Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring achter zijn kiezen, heeft Joey de afgelopen tijd stappen gezet in de richting van een veelbelovende solocarrière.

Joey Martens boeken

De in 1992 geboren feestneus uit het Brabantse Someren-Eind, staat na lange tijd van optreden als frontman in een coverband nu eindelijk in de startblokken om de Nederlandse kroegen, tenten en zalen op zijn kop te zetten met een deugdelijk deuntje power. Met ziel en zaligheid kan hij van zomaar een leuk partijtje een ongekend knallende avond maken.

Boekingen van Joey Martens

Vraag je aan Joey zélf welk seizoen het is? Antwoord hij gegarandeerd “Feest”! Waar hij ook komt, feesttent, festival, bruiloft of bruine kroeg. Deze zanger zet de hut op zijn kop. Het lijkt wel of hij op het podium geboren is… Met een dijk van stem, eigen platen en misschien wel het belangrijkste; Een bak met podiumervaring is dit de entertainer die u moet hebben! Entertainen is geen vak, het is een gave. Met optredens op onder andere Wish Outdoor, 9 Zero festival & Park Hillaria wordt dit het jaar dat Joey Martens, Nederland officieel gaat overnemen!

Direct Joey Martens boeken ? Klik hier voor boekingen van Joey Martens

Joey Martens boeken

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joey Martens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenInclusief monitorset, exclusief geluidOn stage: 1 persoonNederlandstalig / Feest€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€495,-