Job Bovelander boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Op 10-jarige leeftijd speelde Job in de musical Elisabeth van Joop van den Ende Theaterproducties de rol van kleine Rudolf. Hierna nam hij lessen bij het Nederlands Musical Ensemble en speelde hij in de musicals Robin Hood, Merlijn de Musical en Anna en de 7… Zwavelstokjes. Snel volgde rollen in The Sound of Music, Pietje Bell, Zeg ‘ns AAA, Op Hoop van Zegen, Hoe Overleef ik mijn eerste zoen en Volendam de musical.

Job Bovelander boeken

Op televisie was Job onder andere te zien in Onderweg naar Morgen, KvK Songfestival, Una Voce Particolare , Zeg ‘ns AAA, en vanaf Oktober 2012 in Moeder ik wil bij de Revue! Daarnaast speelde Job in de films Kruimeltje en De Fameuze Artiest in Ruste, en Penny’s Shadow. Voor deze laatste film zong Job de titelsong “Zonder Woorden”, en 3 andere nummers.

Boekingen van Job Bovelander

Als stemacteur sprak Job diverse rollen in voor vele animatieseries zoals Jonas, Kick Buttowski, Camp Rock, Bubble Guppies, Max’ Adventures, Generator Rex, Shake it Up en de bioscoopfilm De Bonte Brigade. Tevens is Job bedenker en oprichter van de zeer succesvolle sinterklaas-act De Pietenboyband.

Direct Job Bovelander huren? Klik hier voor boekingen van Job Bovelander

Job Bovelander boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Job Bovelander

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€1495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€495,-