Jeremaine S boeken

Gage: tussen € 1.000,- en € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Eclectic / Tech House

Jeremaine S, geboren op Valentijnsdag 1980, begon op 19 jarige leeftijd met het verzamelen en draaien van uk garage en speedgarage. Nog voor hij auto mocht rijden beheerste hij al de vaardigheden over “the wheels of steel”.

Jeremaine S boeken

Niet veel later ontwikkelde hij een bredere musicale interesse en begon zijn eigen unieke style te ontwikkelen. Hiphop, house, classics, gecombineerd met garage en een emmer vol skills zorgde ervoor dat hij binnen no-time uitgroeide tot een icoon. Het begon allemaal bij Bar-P, Jeremaine S zijn eerste residency. Zijn populariteit steeg en al snel begon hij een eigen concept genaamd, Fris. Dit bleef niet onopgemerkt, voor hij het zelf door had draaide hij al in de Pacha in Rotterdam. Hierna heeft hij nog meerdere concepten opgezet, Hufters en Starz zijn daar goede voorbeelden van. Niet veel later werd Jeremaine S programmeur van Now&Wow, Rotterdams meest bekende club en kreeg hij residencies bij Starz, Flirt en de Lilita Klup evenemeten. Noem het maar op, van kleine evenementen tot aan de grote festivals, deze Rotterdammer heeft ze bijna allemaal gehad. Ook het buitenland hebben we niet van hem kunnen beschermen; Spanje, Italië, Bulgarije (Club Orange), Turkije, Duitsland, Curaçao, Aruba, Zwitserland, Frankrijk, België, Suriname. En dan is dit nog maar een kleine selectie. Tegenwoordig kan je hem overal vinden, als hij niet aan het draaien is dan is hij wel aan het produceren.

Boekingen van Jeremaine S

Wat Jeremaine kan? Wat kan hij niet? Jeremaine is een eclectische DJ die enorm in de breedte draait en het altijd dansbaar houdt. Jeremaine S, het best bewaarde eclectische DJ geheim.

Direct Jeremaine S huren? Klik hier voor boekingen van Jeremaine S

Jeremaine S boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeremaine S

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonEclectic / Tech HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand