Jeff boeken

€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig

Jeff, alias Jeffrey Oud geboren op 24 juni 1973 te Hoorn. Jeff besloot doormiddel van een unieke actie voor War Child, (namelijk het wereld uurrecord zingen verbreken) een stevige voet in het Nederlandse muziekwereldje te zetten. Het resultaat was buiten de veelvuldige media-aandacht, een Europees Record van maarliefst 36,5 uur, een mooi bedrag voor het goede doel , en bomvolle agenda’s voor de jaren erna.

Jeff boeken

Na vele jaren jaren door heel Nederland te hebben opgetreden, met uitstapjes naar o.a. Dubai en Salou, kreek Jeff een telefoontje om een promo voor de Rabobank in te zingen. Door een perfecte klik tussen Jeff en de producer van “Soundsight” Pieter Straatman is er sindsdien veel gebeurd.

Boekingen van Jeff

Inmiddels is het geen vraag meer waar Jeff mee bezig is; De singel “Als een paling boven water”,(wat zijn ode was het Volendammer muziektalent), is op 29 augustus landelijk uitgebracht door “Wolk 9” , voor velen beter bekend als “Cloud9music” Deze stijgt momenteel als een raket in de hitlijsten, en zijn Nederlandstalige debuutalbum is in de maak. Ook wordt er hard gewerkt aan de campagne voor de samenwerking tussen De Postbank & ING waarvan Jeff het vocale gedeelte op zich gaat nemen. Hiervoor staat hij o.a. Live in Studio 21.

Direct Jeff huren? Klik hier voor boekingen van Jeff

Jeff boeken

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeff

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€450,-
€1.495,-