Jazz Orchestra Of The Concertgebouw boeken

Heeft opgetreden met alle grote jazz-artiesten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  15 personen
 • Soort
  Jazz orkest
 • Genre
  Jazz

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een opwindende bigband, met een ritmesectie van wereldklasse, fantastische blazerssecties en solisten die tot de absolute Nederlandse en internationale top behoren. Het orkest speelt jazz met een open blik op het eigen genre en aanverwante muziekstijlen en vanuit de missie om te verbinden: de verbinding met u als publiek in onvergetelijke jazzconcerten in de Grote Zaal van het Concertgebouw.

Jazz Orchestra Of The Concertgebouw boeken

Het orkest, dat in 1996 werd opgericht door Henk Meutgeert, Frans van Geest en Hans Dekker, voert sinds 1999 op uitnodiging van toenmalig directeur van Het Concertgebouw, Martijn Sanders, de naam Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Sindsdien heeft het Jazz Orchestra of the Concertgebouw een prominente plek verworven. Jaarlijks bezoeken bijna 35.000 mensen de concerten. Het Jazz Orchestra heeft met vele grote namen uit de internationale en Nederlandse jazzwereld opgetreden en getoerd in onder meer Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, China, Japan en Indonesië.

Boekingen van Jazz Orchestra Of The Concertgebouw

De cd Blues for the Date leverde het Jazz Orchestra in 2010 de Edison Jazz&World op en werd door de invloedrijke Amerikaanse website All About Jazz uitgeroepen tot een van de vijf beste big band-cd’s van dat jaar. Kortom, het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid tot een volwassen en toonaangevend orkest.

Internationale artiesten die in het verleden gespeeld hebben in combinatie met Concertgebouw Jazz orchestra of the Concertgebouw: Gregory Porter, Joe Lovano, Oleta Adams, Benny Golson, Kurt Elling, Madeleine Bell, Georgie Fame, Matt Bianco, Dr. Lonny Smith, James Carter, McCoy Tyner, Rick Margitza, Jimmy Heath, Barry Harris, Lew Tabackin, Cedar Walton, Deborah Brown, Richard Galliano, Lee Konitz, Claron McFadden, Eric Vaarzon Morel, Herb Geller, Dee Dee Bridewater, Frank Wess, Tom Harrell , Dee Daniels, Eddie Palmieri, Theodosii Spassov, Ed Partyka, New York Voices, Bill Reichenbach, Peter King, Al Jarreau, Florin Noculescu, Lee Ritenour.

Direct Jazz Orchestra Of The Concertgebouw huren? Klik hier voor boekingen van Jazz Orchestra Of The Concertgebouw

Jazz Orchestra Of The Concertgebouw boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jazz Orchestra Of The Concertgebouw

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Jazz orkestin overlegin overleg15 personenJazzOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand