Jasper Gray boeken

Vanaf-gage voor Table Magic! Meerdere boekingsmogelijkheden
€475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €475,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Goochelaar
 • Genre
  Magic / Illusie

Jasper (1988) raakte op vierjarige leeftijd geïnteresseerd in goochelen. Op zeven jarige leeftijd trad hij samen op met Hans Kazan in het tv-programma ‘Geef Nooit Op’ . Hierna werd hij gedurende zijn kinderjaren gevraagd om op te treden voor ‘Koffietijd’, ‘Bananasplit’, ‘Man Bijt Hond’ en enkele regionale zenders. Hij kreeg hulp van diverse mensen om van zijn trucs volwaardige ‘acts’ te maken en hij begon mee te doen aan wedstrijden. Op het NK goochelen voor de jeugd begon hij zich langzaam omhoog te klimmen en werd hij, na het behalen van enkele derde en tweede prijzen, uiteindelijk Nederlands jeugdkampioen goochelen (2005).

Jasper Gray boeken

Naast het meedoen aan het NK begon Jasper in zijn tienerjaren steeds vaker op te treden op de meest uiteenlopende feestelijke gelegenheden. Hij begon de mogelijkheden te benutten van het goochelen als hulpmiddel om mensen te entertainen. Illusies, vingervlugheid en humor vormen samen een sterke combinatie. Naast het vele optreden, volgde Jasper een bedrijfskundige opleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier begon hij een interessante samenhang te zien tussen zijn opleiding en zijn werkzaamheden als goochelaar. Hoe kunnen we de interpretaties van mensen beïnvloeden, zodat ze gedrag vertonen dat er voor zorgt dat de organisatiedoelstellingen worden behaald?

Boekingen van Jasper Gray

Tegenwoordig blijft Jasper zich ontwikkelen op zijn presentatievaardigheden en verdiept hij zich in gedrag binnen organisaties. Hij vindt het leuk om mensen te verbazen, te laten lachen en enthousiast te maken. Humor, verbazing en veel interactie staan centraal bij zijn optredens. Daarnaast gebruikt hij zijn opgedane ervaring om informatie over te brengen in een presentatie op een visuele manier. Door het communiceren van informatie te combineren met entertainment blijft het boeiend om naar te kijken en luisteren. Zo worden de mensen scherp gehouden. Door hier visuele illusies bij te gebruiken krijgt de boodschap kleur. Bent u op zoek naar iets om uw gasten een bijzondere ervaring te geven? Met een optreden van Jasper bent u verzekerd van een professionele show waar uw gasten nog lang over napraten. Terwijl u er met uw neus bovenop staat creëert hij met korte acts illusies voor kleine groepen gasten tegelijk. U kunt het zien als een ‘mini theater’ bij u aan tafel, waarbij humor en vooral veel interactie centraal staat.

Direct Jasper Gray huren? Klik hier voor boekingen van Jasper Gray

Jasper Gray boeken

€475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jasper Gray

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Goochelaar1 x 60 minutenexclusief1 persoonMagic / Illusie€475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€395,-
€1.095,-
€495,-