Jan Vaartjes boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Geïnspireerd door zijn twee muzikale zussen, die regelmatig in het land optraden, heeft Jan Vaartjes al op jeugdige leeftijd de wereld van de muziek ontdekt. Samen met zijn zussen en ouders reisde Jan van de ene show naar de andere en zo maakte hij al vroeg kennis met wel en wee van de entertainment wereld. Hij ontdekte ook dat vooral het Nederlandse lied zijn voorkeur had.

Jan Vaartjes boeken

Toen hij wat ouder was zong hij regelmatig voor de fun mee met karaoke shows en dat viel bij het publiek zo in de smaak dat men Jan pushte om meer met zijn stem te gaan doen. Er gingen er een paar jaar overheen voordat Jan besloot het roer helemaal om te gooien en zich alleen nog op het zingen te gaan richten. Hier lag zijn ambitie en dat wilde hij nu verder gaan opbouwen. Samen met de producer Martin Sterken werd er een weg uitgestippeld en werd zijn eerste single ‘Als ik in jouw ogen kijk’ uitgebracht. Dit nummer bleek meteen zo’n groot succes te zijn dat er nog vier singles volgden o.a. de single ‘Ik ben verliefd’ en ‘In Benidorm’. Hoog tijd dus voor een eerste album en die kwam er in april 2013, onder de naam 'Eens schijnt de zon'. Dit album bestaat geheel uit eigen Nederlandstalige nummers die opgenomen zijn in de studio van Martin Sterken.

Boekingen van Jan Vaartjes

Jan Vaartjes, een zanger die met zijn warm stemgeluid menigeen weet te beroeren, maar tevens de juiste stemming weet te creëren met feestelijke nummers. Niet zo gek dus dat hij zich mag scharen onder de zangers met een grote aanhang van fans.

Direct Jan Vaartjes huren? Klik hier voor boekingen van Jan Vaartjes

Jan Vaartjes boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Vaartjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonNederlandstalig€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€350,-
€995,-
€595,-