Jan & Only Band boeken

Ook inclusief licht en LED-wall!
€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act + Live
 • Genre
  Allround

Een geheel nieuw en exclusief concept, uitgevoerd door één persoon met de uitstraling van een complete band: The Jan & Only Band! Pianovirtuoos en zanger Jan Rooymans bestormt het toneel en neemt u mee in een muzikale rollercoaster om niet te vergeten.

Jan & Only Band boeken

De bandleden van The Jan & Only Band zijn niet zomaar bandleden, het zijn virtuele medespelers die elkaar tot in perfectie aanvullen. Het woord perfectie wordt gebruikt omdat het lijkt alsof deze bandleden elkaar aanvullen en aanvoelen voor 100%. Echter bestaat The Jan & Only Band uit slechts 1 persoon, maar dan in een meervoud van vijf. Op de LED wall achter Jan spelen de andere bandleden geprojecteerd mee. Dit zorgt voor een unieke en verbazingwekkende ervaring voor het publiek.

Boekingen van Jan & Only Band

In een 45 minuten durend optreden passeren fragmenten van hits en medleys van o.a. Marco Borsato, Armin van Buuren, Guns ’n Roses, Queen, Guus Meeuwis en vele anderen de revue. Als klap op de vuurpijl zal Jan het tempo opvoeren en eindigen met de alom bekende hits van niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo en DJ Paul Elstak. Om deze rollercoaster van hits niet te laten ontsporen zal Jan ook tussen de medleys door achter zijn vleugel plaatsnemen om verzoekjes van de gasten spelen, om daarna snel het tempo met The Jan & Only Band weer op te voeren. Jan is geen onbekende in het artiestenvak. Als toetsenist van de Golden Earring en de Crazy Pianos weet hij als geen ander hoe hij het publiek dient te entertainen. Daarnaast is Jan een begenadigd songwriter en heeft hij verschillende songs geschreven voor onder andere VanVelzen, Ruth Jacott, Frans Duijts, Wolter Kroes, Simone Kleinsma en Fluitsma & van Tijn.

Direct Jan & Only Band huren? Klik hier voor boekingen van Jan & Only Band

Video afspelen

Jan & Only Band boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Jan & Only Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act + Live1 x 45 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.275,-
€995,-
€1.395,-