Jamie Westland boeken

* Bekende VIP DJ * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Club / House / Disco * Bekend als drummer van Di-Rect

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Eigenlijk behoeft Jamie Westland onder de ware muziekliefhebber geen introductie. Al jarenlang maakt hij als drummer deel uit van de succesvolle rockband DI-RECT en is hij met deze band nauwelijks weg te denken uit de hitlijsten.

Jamie Westland boeken

Jamie Westland is begonnen op de piano, en groot geworden achter het drumstel. Jamie heeft een aangeboren ritmegevoel dat kenmerkend is voor alles wat hij doet. Niemand minder dan Billy de Kit introduceerde Jamie in de Nederlandse club scene. Jamie wordt gerespecteerd en buitengewoon serieus genomen in het clubcircuit door zijn kunsten. Als artiest is hij te kenmerken door zijn fanatisme, muzikale creativiteit en doorzettingsvermogen. Zijn draaistijl laat zich het best omschrijven als een mix van de hedendaagse dance, disco & house. Door deze aanpak past hij op ieder evenement, bedrijfsfeest, festival en in elke club.

Boekingen van Jamie Westland

Jamie is te boeken voor een set van 60 minuten. Mits de tijd het toelaat staat hij altijd open om met gasten op de foto te gaan. Zijn doel is dan ook de bezoekers een ultieme en complete ervaring te geven.

Direct Jamie Westland huren? Klik hier voor boekingen van Jamie Westland

Video afspelen

Jamie Westland boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag