Jaman dut Voedertietels boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Boerenrock

Wil jij Jaman dut Voedertietels boeken voor jouw party of event?  Dochters hol ow moeders thuus! Het gaat weer spoken op de vaderlandse podia! Gitarist Richard ‘Gorro’ JAnsen en drummer Hans ‘Mongo’ bouMAN zijn terug! “We hadden machtig veel zin om onze eigen liedjes van onze oude band Jovink weer eens te gaan spelen”, aldus een blije Mongo. Sinds de zomer van 2019 raast de nieuwe boerenrock sensatie Jaman dut Voedertitels door het vaderlandse landschap. Met een ode aan de Jovink tijd die Richard en Hans hadden.

Jaman dut Voedertietels boeken

Zodoende richtten de boerenrockers in de zomer van 2019 een nieuwe band op: Jaman dut Voedertietels. Samen met zanger/gitarist Lars ‘Lassie’ Karnebeek en bassist Michel ‘Klukkluk’ Demmink (beiden ex-Kiek Now Us) spelen ze uitsluitend Jovink repertoire.

Gezellig koppeltje

Gorro: “Al meteen tijdens de eerste repetitie voelde het goed. Het is een gezellig koppeltje bij elkaar. En die liedjes zitten ons als gegoten! Het spelen ervan brengt alleen maar mooie herinneringen naar boven. Van hoe we gelachen hebben bij het schrijven van de songteksten en het opnemen ervan in de studio, tot de hilarische anekdotes van de ruim 1500 optredens die we samen gedaan hebben. Kippenvel!”

Boekingen van Jaman dut Voedertietels

Het repertoire bestaat uit knappende klassiekers, gezellige meezingers, blaffende rockers, swingende shuffles maar ook de kleine juweeltjes en zelfs enkele nooit eerder live gespeelde liedjes afkomstig van de eerste negen albums van Jovink en de Voederbietels.

Massale bijval van fans

Nog voor ze een noot gespeeld hadden konden de enthousiaste Jamannen al rekenen op massale bijval van de fans van weleer. En tijdens de première werden er louter lovende kritieken geoogst. Veelvuldig gehoorde opmerkingen: ‘Net als vroeger’, ‘Ouderwets gezellig!’ En zelfs: ‘Nog beter dan vroeger!’ Het is dan ook niet verwonderlijk dat de boekers zich massaal verdringen om Jaman op hun feest of festival te krijgen.

Direct Jaman dut Voedertietels boeken? Klik hier voor boekingen van Jaman dut Voedertietels

Jaman dut Voedertietels boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jaman dut Voedertietels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief geluid en techniek4 personenBoerenrockOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag