JaksnHyde Fit & Feest boeken - Bekendeartiestboeken.nl

JaksnHyde Fit & Feest boeken

  • DJ-act
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Allround
  • Uniek concept!

JaksnHyde Fit met Feest!!! De meest waanzinnige, beestachtige muzikale bootcamp van Nederland! Vergeet de sportschool, vergeet de mud-run, stop met lijnen. Dit is de nieuwste trend als het gaat om fit worden. De twee meest energiek fitness-instructeurs van Nederland komen met een uniek concept voor de Nederlandse feest- en entertainmentmarkt.

JaksnHyde Fit & Feest boeken

Feesten en fit worden. Kan niet…KAN WEL!!!!!!! De instructeurs (De DJ’s)....in strakke trendy trainingspakken, snelle koppies, zweetbandjes om hoofd en beide polsen en volle stemmen gaan zij aan de slag met de zaal. Op een ongekend energieke wijze maken zij de hele zaal binnen no-time compleet gek. Met Gool Old Aerobic-hits, stampende beats, opzwepende klappers uit vervlogen tijden en killerbeats van nu staat de groep binnen enkele minuten in de juiste stand en op de dansvloer.

Boekingen van JaksnHyde Fit & Feest

Van 0 naar 100% energie binnen 2 platen. Dat is wat deze unieke instructeurs beloven en iedere keer ook weer waarmaken. In feesttenten, kroegen, theaters, festivals, bedrijfsfeesten of congressen. 60 minuten lang een heel strak muzikaal plan. Vele toonaangevende opdrachtgevers gingen jou al voor. Zij durfden out of the box te denken en te boeken. Dit wordt de boeking waar jij nog jaren complimenten voor gaat ontvangen. Klaar om te feesten en fit te worden? Wordt fit terwijl je feest!

Direct JaksnHyde Fit & Feest huren? Klik hier voor boekingen van JaksnHyde Fit & Feest

Toon meer