Ivo Van Breukelen boeken

* Populaire SLAM FM DJ * Duur: 2 uur * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Dance / Top 40

€1.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Ivo van Breukelen is een Nederlandse radio-dj, voice-over, presentator, audiovormgever en producer van de Slam! 40. Hij is maandag t/m donderdagavond van 19.00 tot 00.00 uur op Slam!FM samen met Daniël Lippens te horen met het programma De Avondploeg. Ook presenteert Ivo elke zaterdag de SLAM!40.

Ivo Van Breukelen boeken

In 2002 kreeg Van Breukelen zijn eigen programma bij Omroep de Bilt op zaterdag – daarvoor heeft hij meegewerkt aan de kortstlopende variant van Actua de Bilt (actualiteitenprogramma). Omroep de Bilt ging failliet, waarna hij heeft meegeholpen Roulette103 (het huidige Roulette FM) op te bouwen. Op 14 juni 2003 was de stem van Van Breukelen het eerst te horen op deze nieuwe lokale zender.

Boekingen van Ivo Van Breukelen

Hij kreeg zijn eigen programma op de zaterdagmiddag, genaamd De Roulerende 36. Na ongeveer een jaar veranderde deze naam in Breuklijn. Vanaf de zomer van 2004 was hij te horen in het programma Vluchtstrook op donderdagavond van zeven tot negen 's avonds. Later ging Van Breukelen weer terug naar de zaterdag. De naam Roulette103 was ondertussen veranderd in Roulette FM. Tot 24 september 2006 heeft hij zijn eigen programma gehad op zaterdagavond van acht tot tien uur.

Direct Ivo Van Breukelen huren? Klik hier voor boekingen van Ivo van Breukelen

Video afspelen

Ivo Van Breukelen boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten