Isabella Smit (Utopia) boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Isabella Smit (Utopia) boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround  

Isabella Smit is een verpleegkundige met een vlotte babbel. Zij heeft een cursus doktersassistente met goed gevolg afgerond. Hierna heeft ze een tijdje bij een huisarts gewerkt. Dit is haar zo goed bevallen dat ze besloot om verpleegkundige te worden. Ze is net klaar met haar HBO studie verpleegkunde.

Isabella (Utopia) boeken

Isabella heeft net iets te lang over haar opleiding gedaan. Net als de meeste studenten vond zij uitgaan leuker dan leren.  Haar opleiding stelt haar in staat om in geval van ziekte een degelijke eerste inschatting te maken en waar nodig eerste hulp te verlenen.

Boekingen van Isabella (Utopia)

Stiekem droomde Isabella ervan om door te breken als zangeres. Ze is gek op cabaret, zingen en tonaal. Haar leven in Utopia heeft een deel van haar plannen waar gemaakt. In de zomer van 2014 nam Wolter Kroes de single Ik ben je prooi uit 2010 opnieuw op met Isabella Smit. Dit deed hij in een daarvoor op het Utopia-terrein gebouwde mobiele studio. De single kwam vanuit het niets op nummer 1 in de Single Top 100. Echter stond de single maar twee weken genoteerd in die lijst en behaalde het een negatief record als 1 na minst succesvolste nr 1 hit allertijden. In de Top 40 kwam de single niet. Onlangs bracht Isabella haar nieuwe single 'Wanneer Verlaat Je Mij' uit.

Direct Isabella huren? Klik hier voor boekingen van Isabella (Utopia)


Toon meer