I-Fan (Ivan Peroti) boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Dance

/Fan' is het pop/dance project van song writer én zanger Ivan Peroti. Hij heeft ondertussen een flinke naam opgebouwd in de dance scene en is één van de meest gevraagde vocalisten van Nederland. I/Fan heeft een lange historie als het aankomt op muziek. Het ontstaan van zijn liefde voor muziek gaat terug naar zijn kindertijd. Zijn moeder luisterde graag naar klassieke gospel platen van Mahalia Jackson, Edwin Hawkins & The Hawkins Singers en Andrea Crouch. Zijn vader was een fanatiek soulplaten verzamelaar. Het is dus niet zo vreemd dat I/Fan's liefde voor muziek op jonge leeftijd ontwortelde.

I/Fan (Ivan Peroti) boeken

I/Fan groeide op in een kerk waar muziek een grote rol speelde. Zijn moeder en zus zongen beide in een koor. Thuis was zingen niets anders dan ademen. Toen I/Fantien jaar oud was schreef hij al zijn eigen songs. Zijn gouden keel kwam pas aan het licht toen hij dertien was. Hij had geen benul dat zijn talent hem zo ver zou brengen… I/Fan ontwikkelde zich tot een geweldige zanger, songwriter en MC. Zijn besluit tot het focussen op house muziek werpte zijn vruchten af de afgelopen jaren. Een groot succes kwam toen zijn vocaal talent en schrijfvaardigheden resulteerde in Funkerman's 'The One', 'We Ruled the Night' en 'Speed Up'. Sindsdien heeft hij veel dance/pop hits geschreven. En dat doet hij nog steeds.

Boekingen van I/Fan (Ivan Peroti)

Hij schreef en zong op nummers van Lucien Foort, Marcello, Basto!, Nicky Romero, Rancido en vele anderen. Ook heeft hij liedjes geschreven voor de eerste generatie deelnemers van The Voice of Holland (TVOH), zo ook voor Ben Saunders. Samen met Sven Figee (TVOH) schreef hij de meeste songs on het album 'Shary An'. I/Fan is de frontman van Sven Hammond Soul waarbij zijn soul/gospel roots duidelijk boven komen drijven. Het plan is om een solo album te releasen in 2012 onder zijn eigen naam 'Ivan Peroti'. Een album waarbij soul, gospel, jazz en een snufje pop de fundering vormen. Op dit moment werkt I/Fan aan songs voor Greg van Bueren, Roog, het volgende album van Ben en Dean Saunders én is hij gevraagd om te gaan schrijven voor Marco Borsato.

Direct I/Fan (Ivan Peroti) huren? Klik hier voor boekingen van I/Fan (Ivan Peroti)

I-Fan (Ivan Peroti) boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van I-Fan (Ivan Peroti)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenin overleg1 persoonPop / DanceOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag