Hot Legs (Tina Turner Tribute Band) boeken

* Tributeband * Duur: 2 x 45 minuten  + 1 x 60 minuten Tina * Geluid: inclusief tot 500 personen * Bezetting 9 personen + 2 dansers * Genre: Tina Turner Tribute / Soul/ Funk / Disco * Ook te boeken als solo tape-act: € 1.345,- (1 x 30 minuten incl. geluid)

€3.880,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Hot Leggs is de naam waaronder Hildegard Kooy zich presenteert met een Tina Turner Tribute act. Geboren op 10 mei 1963 te Paramaribo Suriname, verhuisde zij op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hildegards levenservaring (bijna een kopie van haar voorbeeld en ook iets waar ze, net als zij, niet graag over praat), haar stem en uitstraling op het podium vertonen grote overeenkomsten met Tina Turner. Nadat ze als zangeres actief is geweest in verschillende formaties start ze in de jaren 80 haar eerste 5 mans formatie genaamd Hot Leggs.

Hot Legs (Tina Turner Tribute) boeken

Haar wens: een toer met de Tina Turner Tribute show in de Nederlandse theaters. De Tina Turner Tribute begon in de jaren 80 doordat de vraag naar meerdere Tina Turner nummers achter elkaar kwam, hetgeen is uitgegroeid tot een wervelende act met haar live band. Naar eigen zeggen is ze geen kopie van Tina Turner, ze zal dan ook nooit exact de bewegingen van Tina nadoen. Ze is en blijft zichzelf en dat is ook in haar show te merken.

Boekingen van Hot Legs (Tina Turner Tribute)

Hot Leggs De Nederlandse Tina Turner Tribute groeide uit tot een 11 mans formatie. Hildegard is een artiest die als doel heeft een onvergetelijke show neer te zetten met haar optredens in binnen- en buitenland.

Direct Hot Legs (Tina Turner Tribute) huren? Klik hier voor boekingen van Hot Legs

Video afspelen

Hot Legs (Tina Turner Tribute Band) boeken

€3.880,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-