Holland Showband boeken

€4.050,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4050,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Hoor, zie en beleef Een volmaakte showband klinkt subliem, oogt stijlvol, ervaart sensationeel en getuigt van een ongekende professionele klasse. De Holland Showband voldoet aan al deze eisen en staat voor SFEER, FEEST en GLAMOUR op elk evenement. Door de uitstekende muzikale invulling door de Holland Showband zal elke feestelijke gelegenheid – van stadion tot bedrijfsevent – nooit meer hetzelfde zijn!

Holland Showband boeken

Alles in 1! De Holland Showband begeleidt artiesten (o.a. Frans Bauer), maar is daarnaast ook een eersteklas coverband. Hierdoor zijn de mogelijkheden divers en oneindig. De uitstraling en het repertoire zal worden afgestemd op de gewenste sfeer van uw feest. Het repertoire bestaat uit tal van prachtige ballads, disco- en soulclassics en moderne popmuziek, aangevuld met actuele hits van het laatste decennium… Vernieuwend en voor ieder wat wils. 100% Kwaliteit De Holland Showband bestaat uit een zestal zeer getalenteerde, jonge muzikanten. Zij voelen zich thuis op elk evenement en de spontaniteit spat van het podium vanaf de eerste klanken. Stuk voor stuk zijn het professioneel ingestelde muzikanten; enthousiast, perfectionistisch en met oog voor detail.

Boekingen van Holland Showband

Daarnaast werkt de Holland Showband met een vast team van ervaren audio- en lichttechnici en ‘State of the Art’ apparatuur. Al deze elementen bij elkaar zorgen ervoor dat elk optreden, op elke locatie van een onderscheidend en hoogwaardig niveau zal zijn. Denk groot, denk klein De Holland Showband is veelzijdig en staat garant voor kwaliteit… De band doet o.a. ‘Frans Bauer Live in Ahoy 2011’ aan, maar ook stijlvolle bedrijfsfeesten, festivals en andere besloten en openbare feestelijke gelegenheden. Altijd maakt de Holland Showband er op een perfect passende manier één groot feest van!

Direct Holland Showband huren? Klik hier voor boekingen van Holland Showband

Holland Showband boeken

€4.050,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Holland Showband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 45 minuteninclusief tot 750 personen6 personenAllround€4050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€4.950,-