Hike boeken

Speciale kroegenprijs in de winter
€2.895,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2895,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Tweeënhalf jaar geleden gooide Hike het roer volledig om. Hike werd Saints ’n Sinners en ze verruilden het oude vertrouwde voor het grote onbekende. Het bracht de band in alle uithoeken van het land; ze speelden op te gekke feesten waarvan ze het bestaan nog niet kenden. Nederland was nog niet eerder zo groot! De band stond als een huis en een optreden voelde als het geven van een concert.

Hike boeken

Toch kruipt bloed soms waar het niet gaan kan. De bandleden verlangden steeds meer naar ‘vroeger’, naar het streven het publiek op stelten te krijgen, de dampende feesttent op de kop te zetten, de interactie, het enthousiasme, het ‘één zijn’ met het publiek! De band heeft besloten nog eenmaal het roer om te gooien! Vanaf nu gaan zij, gedrevener en enthousiaster dan ooit tevoren, weer als Hike door het muzikale leven!!!

Boekingen van Hike

De heren van Hike staan weer te trappelen van ongeduld om te doen wat ze al sinds 1998 het liefste doen, namelijk het creëren van dampende gezelligheid en ultieme sfeer op ieder feest! En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met Hike maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de Zon!

Direct Hike huren? Klik hier voor boekingen van Hike

Video afspelen

Hike boeken

€2.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Hike

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband3 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen4 personenAllround€2895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.595,-
€2.750,-