Herinnert U Zich Deze Nog boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €550,-
 • Duur
  2 x 45 minuten in 3 uur
 • Geluid
  inclusief van 25-350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Seniorenshow (ma t/m do)
 • Genre
  Oldies Nederlandstalig

Herinnert u zich deze nog is een muzikale reis terug in de tijd, met liedjes waarbij men heerlijk kan meedoen en meezingen. Interactie met het publiek staat in dit programma dan ook centraal. Dit programma bestaat uit twee totaal verschillende sets en wordt gebracht door de zangeres en entertainster Marthy Karsten en de zanger en entertainer René Bes.

Herinnert U Zich Deze Nog boeken

In de eerste set zingen zij voor u, maar ook samen met u, de heerlijke herkenbare liedjes van toen, waarbij zij u ook proberen te prikkelen om te raden welke liedjes het zijn en van welke artiest. In deze set zitten vele bekende liedjes van o.a. Willeke Alberti, Wim Sonneveld, Rita Hovink, Gerard Cox, de Havenzangers, de zangeres zonder Naam, Koos Alberts, Ria Valk etc. etc.

Boekingen van Herinnert U Zich Deze Nog

De tweede set staat volledig in het teken van show en enterrtainment, waarin Marthy en René trachten de originele artiest of artiesten ook in kleding te benaderen. In deze set wordt nl. elk liedje in andere showkleding gebracht en indien mogelijk tussen het publiek in. Door de vele kledingwisselingen zal men van de ene in de andere verbazing vallen en zal een lach hier en daar ook zeker niet ontbreken. Ook in deze set kan men heerlijk meezingen, indien dit mogelijk is een dansje maken en wie weet ontstaat er zomaar een polonaise. In deze set ook vele bekende liedjes van o.a. Sugar Lee Hooper, Nico Haak, Imca Marina, Vader Abraham, Corry Konings, Anneke Grönloh, Johnny Jordaan etc. etc.Kortom: een zeer gevarieerd programma van 2 x 45 minuten vol muziek, show, interactief entertainment en speciaal gericht op senioren.

Direct Herinnert U Zich Deze Nog huren? Klik hier voor boekingen van Herinnert U Zich Deze Nog

Herinnert U Zich Deze Nog boeken

€550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Herinnert U Zich Deze Nog

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Seniorenshow (ma t/m do)2 x 45 minuten in 3 uurinclusief van 25-350 personen2 personenOldies Nederlandstalig€550,-
Seniorenshow (vrij t/m zo)2 x 45 minuten in 3 uurinclusief van 25-350 personen2 personenOldies Nederlandstalig€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten