Harold Verwoert boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Harold Verwoert is naast zanger, presentator en acteur ook componist en tekstdichter. Voor zijn voormalig alter-ego Coole Piet Diego schreef hij nummers, maar ook voor vele andere artiesten. Hij maakte deel uit van de theatergroep ‘Jeans!’, presenteerde onder andere op Net5, SBS6 en bij Sterren.nl en spreekt stemmen in voor tekenfilms. Harold mag in de wereld van het entertainment zeker een duizendpoot genoemd worden.

Harold Verwoert boeken

“Muziek is de adem van mijn leven”. Ik hou van muziek, in alle variaties, van klassiek tot pop. Ik schrijf zelf ook, niet alleen sinterklaasliedjes, maar ook liedjes voor anderen. Neem gerust contact met me op als ik iets voor je zou kunnen betekenen.

Boekingen van Harold Verwoert

In de 30 jaar dat ik al zing, waarvan 20 jaar professioneel, heb ik veel geleerd. Ik vind het een kans om deze kennis te delen met talentvolle, leergierige zangers en zangeressen in spe. Daarbij leer je meer dan alleen maar je stem gebruiken. Ademhaling en gehoortraining zijn vaste onderdelen van mijn coaching. Harold zingt elk repertoire van Elvis tot Country van Bob Marley tot Nederlandstalige nummers. Harold heeft niet alleen een fantastische stem maar maakt van elk optreden een ware show.

Direct Harold Verwoerd huren? Klik hier voor boekingen van Harold Verwoert

Harold Verwoert boeken

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Harold Verwoert

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonAllround€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.195,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand