Hardwell boeken

Gage: boven € 75.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / Groovy house

De Bredase Robbert van der Corput, oftewel DJ Hardwell, is pas 20 jaar maar al een gevestigde naam in de urban- en eclecticscene. In 2006 begon hij de Eclectic Beats cd-serie, welke inmiddels bij deel 5 is aangekomen.

Hardwell boeken

Zomaar ineens ontdekt worden via Radio 538: de grote droom van ontelbare jonge producers. Robbert van de Corput alias DJ Hardwell overkwam dit op 15 jarige leeftijd. Hardwell was een van de eersten die Bubbling remixes maakte van commerciële club hits. Zijn remix van Eminem's “Without Me” (de Drunkenmunky versie) trok de aandacht van zijn huidige platenmaatschappij. Zij wisten Hardwell op te sporen via 538 en een aantal dagen later mocht hij zijn handtekening zetten onder een platencontract. Hardwell werd vervolgens de drijvende kracht achter de Bubbling Beats CD's. Volume 1 t/m 5 zijn in de afgelopen jaren meer dan succesvol gereleased met als knallende afsluiter de onlangs verschenen Bubbling Beats Top 100. Ook de gelijknamige feesten werden een groot succes en zijn nog steeds drukbezochte avonden. In april 2005 wist Hardwell voor dit totale concept zelfs een Dutch Urban Award in de wacht te slepen. Na het grote succes van zijn Bubbling Beats albums werd het tijd voor een nieuw concept: in maart 2006 werd zijn nieuwe CD, Eclectic Beatz uitgebracht. Een combinatie van urban, house en Dance resulteerde in een mix van 22 tracks die je heen en weer slingeren tussen Zuid-Amerikaanse klanken en house beats. Na aanleiding van het grote succes is het Eclectic Beatz concept nu ook uitgebreid met Eclectic Beatz waarmee Hardwell door Nederland zal gaan touren. De eerste editie van deze avond was een zeer groot succes.

Boekingen van Hardwell

Zijn discografie bestaat niet alleen uit mix albums, veel van zijn eigen producties verschenen op verschillende compilatie albums en een aantal van zijn tracks werd gereleased op het Digidance label Slized, onder andere Soca Funk en Slammin'. Tijdens sets van Erick E, Sidney Samson, Gregor Salto en Skitzofrenix komen Hardwell's tracks regelmatig voorbij. Hardwell's samenwerking met Lady Bee uitte zich ook al meerdere keren in aanstekelijke beats. 'Go Down' en 'Play That Funk' worden nog steeds enthousiast ontvangen in clubs. Ook was Hardwell de producer achter de track 'Iedereen Gaat Los' van de formatie Gelazer. Inmiddels staat Hardwell bekend om zijn energieke mix stijl van verschillende muziek genres. In een hokje worden gestopt voor één bepaalde stijl is hem vreemd. Zijn muziek stijl varieert van electro, latin en groovy house tot urban en soms zelfs techno. Hardwell's DJ kwaliteiten zijn inmiddels zowel nationaal als internationaal bekend. Hij wist het publiek al op te zwepen in de grote Nederlandse clubs zoals: Hollywood Music Hall, The Powerzone, Melkweg, Time Out, Nope = Dope in de Maassilo (voormalig Now&Wow), Jimmy Woo en meer!

Direct Hardwell huren? Klik hier voor boekingen van Hardwell

Hardwell boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hardwell

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJop aanvraagexclusief1 persoonClub / Groovy houseOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag