Haags Disco Duo boeken

* Bekende DJ-show * Duur: 2 uur * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 2 personen * Genre: Disco / 70's / 80's * Ook te boeken voor 5 uur. Gage wordt dan: € 2250,- 

€1.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Een gezelliger en grappiger discoduo vind je in Nederland zelden! De ene draait plaatjes, terwijl de andere presenteert. De meest maffe spelletjes en kwisjes worden samen met het altijd enthousiaste publiek uitgevoerd. Met echte prijsjes tot gevolg! De rare omkleedpartijen met pruiken, hoedjes en brilletjes maken een optreden van Het Haags Disco Duo tot een hilarisch spektakel. Het regelmatige gebruik van flitsende fillers en jingles zorgen voor een nog verdere verhoging van de pretdichtheid! Dat de heren spreken in onvervalste Haagse tongval, maakt de gein alleen maar groter. Voor en achter hun meer dan opvallende disco-meubel, verzorgt dit illustere duo een wel heel feestelijke muzikale invulling en zorgen zij er voor dat de geachte aanwezigen een onvergetelijke avond zullen beleven!

Haags Disco Duo boeken

Het Haags Disco Duo bestaat uit René Timmerman en Lex van Coeverden. Beide heren kennen elkaar uit de jaren ’80 waar ze ieder een eigen programma hadden. René bedacht en speelde er het muziekspel “Nu of Nooit”. Daarvóór had hij met vrienden een drive-in discotheek en werkte hij vast in een discotheek. Hij is altijd met radio en discojokkiën bezig gebleven. Hij organiseerde al in 1995 zijn eerste dance-classics feest. Lex is een legendarische DJ in de dance-music geworden. Zijn indrukwekkende carrière begon dus bij Radio Stad Den Haag. Hij draaide er naadloos de toppers in het programma Hits Non Stop. Lex maakte vele discomixen op plaat en heeft zijn eigen platenlabel. Onder de naam Atlantic Ocean maakte hij in zijn studio de wereldhit “Waterfall”. Daarnaast draait hij nog meerdere soorten muziek in Nederland en ook ver daarbuiten, maar zijn hart ligt bij de disco zoals we die allemaal graag horen. Hij verzon de naam Haags Disco Duo.

Boekingen van Haags Disco Duo

Lex en René hebben beiden een zeer uitgebreide verzameling jaren ‘70 en ‘80 muziek. Alles natuurlijk op vinyl en met die fantastische hoezen. Deze twee verzamelingen bij elkaar vormen de basis voor het Haags Disco Duo. Mocht u echter een voorkeur hebben voor een andere muziekstijl; laat het ons duo weten en zij zorgen er voor! Vanaf de oprichting zijn de acts, welke een belangrijk onderdeel vormen van de show, één voor één voornamelijk door René bedacht. Het van oorsprong radiospel “Nu of Nooit” bestaat natuurlijk al jaren. Voor “Tedje’s Wonderoren” heeft hij zich laten inspireren door het stokoude Teds Wonderoren (in de zeventiger jaren een vast onderdeel van de Ted de Braak show). Het Haags Disco Duo is te boeken voor 2 of 4 uren inclusief decor, bellenblaas- en rookmachine, geluid en licht.

Direct Haags Disco Duo huren? Klik hier voor boekingen van Haags Disco Duo

Haags Disco Duo boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-